MENU

Follow Renovations to "the Den"

Follow renovations to "the Den"
Posted on 07/08/2015
This is the image for the news article titled Follow renovations to "the Den"

Click here to view the gallery.

Follow the transformation of "the Den" and other parts of the school throughout the summer of 2015. 

Work has been proceeding as planned in "The Den" and will continue all summer in preparation for next year.  New seats will be installed in the balcony as part of the renovation project.  The old seats have been removed and will soon be available for your deck, rec room, home theater or personal collection. 

‚Äč
Other improvements to "The Den" include an overhaul and repair of the wooden floor, team sign boards and other gym graphics and improvements to the trophy hall area.  The entire section of the high school building housing "The Den" will be known as the Kinzel Center and will serve as a multi-use facility for the Panthers.

Website by SchoolMessenger Presence. © 2017 West Corporation. All rights reserved.